Markproffs i Varberg
Kunskap och kvalitet hela vägen
Tångabergs Schakt är ett modernt serviceföretag med lång erfarenhet inom markarbeten. Vi finns i Varberg på västkusten och utför uppdrag åt företag, myndigheter och privatpersoner.

Företaget startades 1975 och drivs av Sören, Ulf och Jörgen Johansson. Personalen består av maskinister och anläggare. Alla arbetar för att du ska få den bästa kvalitén och en god service.

Vi värdesätter ett gott samarbete
Genom åren har vi byggt upp ett bra samarbete med kunder och leverantörer . När vi arbetar utgår vi alltid från dina behov och önskemål. Du ska känna dig trygg när du gett oss förtroendet att utföra ett uppdrag.

Personalen är erfarna problemlösare
Personalen har kunskaper som gör att vi snabbt hittar lösningar på den utmaning som arbetet innebär. Vi är miljömedvetna och strävar efter att minimera miljöpåverkan från verksamheten.

Maskiner som ger effektivitet
Vi arbetar med en modern maskinpark som är utvald för att ge det bästa resultatet, effektivisera arbetsmomenten och skapa en god arbetsmiljö.

Stabil grund för fortsatt utveckling
Tångabergs Schakt är ett stabilt företag i branschen med ett utbyggt nätverk av kunder, samarbetspartners och leverantörer. För att fortsätta den goda utvecklingen satsar vi bland annat på nya maskiner och utbildning av personal.